англійська алфавіт для дітей

англійська алфавіт для дітей

Как быстро ты можешь рассказать английский алфавит. Отвечай на вопросы по - английски, чтобы ребята из других стран тоже почитали. Пісні для запам ятовування англійського алфавіту.

Abc song для вивчення англійської абетки (американська англійська). Класична дитяча пісенька, в якій співаються букви англійського алфавіту.

Подібну пісню зазвичай називають abc song (одна з назв алфавіту англійською мовою - abc), і існує безліч різних її виконань (в одних темп повільніше, в інших швидше; у деяких використовуються голоси дорослих, в інших - дитячі голоси; і т. Слова цієї пісні для вивчення англійського алфавіту.

Скільки букв в англійському алфавіті. Як швидко вивчити англійський алфавіт дитині. Англійський алфавіт для дітей пісня. В огляді ви знайдете все необхідне для швидкого вивчення англійського алфавіту.

В англійському алфавіті всього 26 літер. З них 5 букв, що позначають голосні звуки — a, e, i, o, u і 21 літера, що позначає приголосні звуки b, c, d, f, g, h, j, k, l, m, n, p, q, r, s, t, v, w, x, y, z. Буква y може позначати і голосні і приголосні звуки. Буква w, якщо стоїть самостійно означає приголосний звук, однак може використовуватися і в складі диграфов, що позначають голосні звуки. У британському вимові те ж саме відноситься і для літери r. Англійський алфавіт для дітей з транскрипцією та російською вимовою. Вивчення будь - якої мови починається з вивчення основи, тобто алфавіту.

У таблиці ви знайдете графічне зображення друкованих букв англійського алфавіту, їх фонетичну транскрипцію, записану спеціальними символами, і практичну транскрипцію, записані російськими літерами. Для деяких букв наводиться подвійна транскрипція. Маленькі і великі букви для письма. Для тих, хто робить перші кроки у вивченні англійської мови, рекомендується освоїти друковані букви і при листі використовувати саме їх. Англійський алфавіт з озвучкою для дітей. Безпосередньо букву в декількох варіантах накреслення, фонематическую транскрипцію, практичну транскрипцію, слова, написання яких починається на цю букву.

Картка для літери mm. Вимова літер англійського алфавіту.

Мабуть, самий швидкий і легкий спосіб вивчити англійський алфавіт — заспівати. А красивий відеоряд надовго захопить вашого малюка. Канал mother goose club пропонує безліч навчальних англомовних відео для самих маленьких студентів. Тут ви знайдете найбільший збірник веселих мультфільмів з пісеньками про англійському алфавіті і не тільки. Англійська алфавіт для дітей як вивчити англійську абетку з дитиною. Як легко вивчити англійський алфавіт зі своєю дитиною. Це все можливо, і не просто вивчити, а пограти, поспівати, поліпити, що зробить цей процес цікавим і результативним. Часто батьки запитують, коли варто починати вивчати алфавіт; у якому порядку дитині вчити абетку; що вчити в першу чергу.

Поділимося з вами цікавими іграми та ресурсами з вивчення літер для дітей різного віку.

Коли ж варто починати вивчати англійські букви. Якщо хочете почати вивчати англійську з дитиною з перших днів її життя – розраховуйте тільки на свій рівень володіння мовою. Колискові англійською мовою можуть допомогти зробити перший крок до світу іноземної мови. Більшість педагогів і психологів наполягає на тому, що вік 3 - 5 років – оптимальний для старту.

У процесі вивчення мови ви можете розвивати дрібну моторику дитини, увагу, уяву та багато інших навичок. У молодшому шкільному віці (5 - 7 років) у дитини дуже швидко збагачується словник рідної мови, діти активно спілкуються з однолітками, вчаться їх слухати. Тому не виникає труднощів із вивченням нових слів і букв англійської мови. Увага дитини стає більш концентрованою. Тому якщо ви до цього не вивчали букви англійської мови, в цьому віці вийде набагато швидше.

У якому порядку вчити абетку з дитиною. Це знову ж таки залежить від її віку.

Якщо ваша дитина дошкільник, варто почати з вивчення її імені англійською і букв, які пишуться легко. Якщо ж дитина молодшого шкільного віку, то теж починайте з імені, однак вивчення абетки варто почати з самого початку.

Які ж цікаві методи можна використовувати, щоб малюк вивчив літери. Отже, перше, що потрібно зробити – це придбати або виготовити самостійно плакат із англійськими літерами і повісити так, щоб дитина його постійно бачила. Це допоможе дитині постійно бачити й тренувати літери. Та й сам процес їх виготовлення – це з користю проведений разом час. Наші діти вже не обходяться без ґаджетів. Тому пропонуємо вам пісеньки - чанти з буквами. Ці відео розроблені командою грін кантрі та допоможуть вашій дитині з легкістю вивчити англійський алфавіт і звуки одночасно, паралельно дитина буде вивчати англомовні слова та правильно їх вимовляти. Запевняємо, малюк цілий день буде наспівувати чанти й із легкістю їх засвоїть. Далі йде їх відпрацювання. Як же це зробити приємно, цікаво та корисно. Ми підібрали деякі ігри, які підійдуть дітям від 3 до 7 років. Під час прогулянки парком прихопіть із собою м яч або кульку.

Грайте з дитиною, називаючи букву доти, доки не закінчиться абетка. Ви можете грати в цю гру, використовуючи тільки ті букви, які вивчили. Вам знадобляться картки з буквами алфавіту.

Увімкніть пісню про алфавіт і зупиніть її в будь - якому місці. Попросіть дитину викласти картки до того місця, де ви зупинили запис. Уявіть, що ви готуєте або займаєтеся справами по дому, у вас є можливість паралельно провести час із дитиною і відпрацювати англійський алфавіт. Запропонуйте дитині гру.

Ви називаєте будь - яку букву, а вона називає наступну, яка йде після неї. Покладіть 4 або 5 букв (пізніше можна більше) і дайте 5 секунд для запам ятовування. Попросіть дитину або прописати, або – якщо у вас є ще один екземпляр букв – викласти в тій самій послідовності, в якій виклали ви. Під час цієї гри враховуйте вік дитини, адже писати вона зможе тільки в молодшому шкільному віці. Підготуйте на будь - якій основі написані букви, напишіть їх також на кришечках від соків або інших напоїв. Попросіть дитину знайти букву та покласти її на відповідне місце.

Ви дивитеся мультфільм або відео з буквою і словом, яке починається з неї. Ви починаєте робити власну авс - книгу з дитиною. Надрукувати можна на а5 або на картоні. Поступово скріплювати кільцем. З цією книгою ваша дитина точно довго не розлучиться. Запропонуйте дитині пограти в сенсорну гру.

Потрібно надрукувати набір яскравих букв і засипати їх різнокольоровими бобами або ґудзиками. Наприклад, намалюйте контури яблука та виріжте папірці. Запропонуйте заклеїти ними яблуко. Діти обожнюють клеїти, це їм стовідсотково сподобається. Або ж ви можете виліпити букву з пластиліну чи тіста. Роздрукуйте її шаблон, придбайте наклейки з буквами, попросіть наклеїти і знайти необхідну букву.

Запропонуйте зібрати їх і приклеїти на двері. Запропонуйте дитині розфарбувати її або можете використовувати маркери do - a - dot. Протягом такого насиченого тижня дитина точно не буде нудьгувати. Адже крім вивчення букв, у неї розвивається уява, моторика й увага. Якщо ж ваша дитина досягла молодшого шкільного віку (5 - 7 років), обов язково треба закріпити вивчені букви та навчитися їх писати. Ви можете взяти чистий зошит у косу лінію, прописати там букви та по ходу вивчення букв просити дитину їх прописувати. У цій книзі є не тільки прописи, але й цікаві вправи. Розмалювати, з єднати, вставити пропущені букви, порахувати. Дитина засвоює не тільки прописи букв, але і їх використання в словах, запам ятовує слова, а під кінець курсу вже буде мати навички читання. Це такий собі інтенсивний курс із вивчення літер. Особливість його в тому, що дитина, переглянувши відео, може самостійно вивчати букви та виконувати вправи. Вариантов очень много, но какой выбрать. В наши дни знание иностранных языков – это гарант дополнительных возможностей и успеха в жизни. Знание же английского языка – в некотором роде необходимость. Он используется повсеместно, а значит, дает возможность понять и быть понятым в любом уголке мира. Неудивительно, что огромное количество родителей стремится к тому, чтобы обучить своего ребенка именно английскому языку.

А любое обучение, как вы знаете, начинается с основ. Именно поэтому сегодня мы рассмотрим английский алфавит для детей, разберем его особенности и способы запоминания. Английский алфавит для детей. Однако прежде давайте остановимся на вопросе возраста. Часто у мам и пап могут появляться сомнения касательно того, а можно ли начинать обучение английскому с первых лет жизни ребенка. Дело в том, что в течение первых лет жизни человека его мозг проходит первый этап развития. Этот этап характеризуется тем, что в мозге появляется намного больше нейронов, чем он может использовать. Так, детский мозг готовится к освоению мира. Однако в последующем избыточные нейронные клетки, которые не были использованы, исчезают. Поэтому если воспользоваться моментом и начать обучение как можно раньше, процесс чисто на физиологическом уровне для малышей будет идти легче и быстрее.

Помимо этого, дети, как правило, не имеют каких - либо стереотипов, а потому они относятся к языкам и их изучению проще.

Плюс у них есть больше времени и меньше оправданий, свойственных взрослым. Стоит отметить, что это вовсе не значит, что ребенка нужно пичкать сразу большим объемом информации, как и не значит то, что в другом возрасте обучение начинать даже не стоит. С 3 лет или 5, 15, 30, 60 или 80 – изучать язык можно начинать абсолютно с любого возраста. А потому, если вы когда - то тоже собирались изучать английский, вы можете начать изучение языка вместе с ребенком. Английские буквы практически не похожи на русские, они отличаются как своим видом, так и произношением. Поэтому очень важно, чтобы при обучении деток использовался английский алфавит с транскрипцией и русским произношением во избежание ошибок в последующем их использовании. Изучив вводную информацию, пора приступить к самому английскому алфавиту.

Произноение английских букв. Обратите его внимание, на такие буквы как g и j, e и i, a и r, так как произношение этих букв часто путают друг с другом. Старайтесь объяснять все простыми словами, чтобы ребенок понимал, чему его учат, и не закрывал глаза с мыслью. «зачем мне нужны эти англиискии буквы. Просто знайте об их существовании и при изучении какого - то слова на английском языке, содержащего диграф, говорите ребенку, как читается то или иное сочетание букв. Как выучить английский алфавит детям. Конечно же, обойтись обыкновенной таблицей сверху при работе с детьми не получится, а потому мы предлагаем несколько вариантов, как помочь ребенку выучить английский алфавит быстрее.

Первое и самое главное – создайте приятную атмосферу для изучения. Если ваш ребенок будет хныкать, отпираться и отвлекаться на другие вещи, результата как такого вы не получите.

Важно не заставлять, а суметь заинтересовать ребенка. Поэтому ваши уроки английского не должны походить на тренировки, они должны быть похожи на игру.

Если английский алфавит будет преподноситься весело и интересно, ребенок запомнит информацию в разы быстрее и будет заинтересован в дальнейшем освоении языка. Как же можно провести весёлый урок в игровой форме.

Английский алфавит в картинках. Все мы отличаемся друг от друга и воспринимаем информацию разными способами. Возможно, ваш ребенок лучше запоминает информацию с помощью зрительной памяти. Если это так, то давайте ему изучать английский алфавит с картинками. Это могут быть просто ярко нарисованные карточки с буквами или же карточки, в которых помимо букв, есть какие - либо изображения. Подобные карточки с английским алфавитом необязательно покупать, вы можете сделать их самостоятельно или вовсе привлечь к этому процессу и своего ребенка. С чего обычно начинается обучение русского алфавита. Так почему же не применить этот же способ и на английский язык. Английских букварей для дошкольников на книжных рынках сейчас уйма. Вам лишь остается проверить, что каждый рисунок совпадает с содержанием страницы и купить книгу, которая вам больше всего понравится. Если ваш ребенок не любит книги или вовсе не воспринимает зрительную информацию, для изучения английского можно попробовать обратиться к звуковой памяти. И только не говорите, что вы ни разу не слышали песенку с английским алфавитом. Пожалуй, она даже популярнее гимна самой великобритании. Напевайте ее самостоятельно или включайте запись на электронном устройстве.

Помимо стандартной версии, вы также можете поискать другие варианты песен с английскими буквами. В интернете их достаточно много. Вы также можете играть в ассоциации. Например, изучать английский алфавит с животными. Животные эти должны начинаться с той буквы, которую вы хотите объяснить ребенку.

Затем воспроизведите звуки, которые эти животные издают, и позвольте вашему ребенку угадать, кого вы ему загадали. Животные обычно запоминаются у ребенка намного быстрее, поэтому подобное упражнение можно использовать с того момента, как ребенок начинает повторять за вами и произносить свои первые слова. Английский алфавит для самых маленьких может преподноситься и с помощью различных вещей. Показывайте какой - нибудь предмет малышу и называйте его на английском. В последующем это значительно упростит ему понимание букв, так как он уже будет иметь представление на счет того, как они произносятся. В более старшем возрасте можно также использовать стикеры. На них нужно написать слова, обозначающие предметы, которые находятся в вашем доме и, собственно, расклеить их по местам. Постоянно замечая какое - нибудь слово, ребенок будет непроизвольно ассоциировать его с предметом, к которому прикреплен стикер. Еще один способ визуального обучения — просмотр мультиков. Алфавит в картинках для детей может показаться не очень интересным, ведь в нем нет движения, нет каких - либо персонажей. А вот мультики, пожалуй, привлекут внимание любого ребенка. На данный момент существует огромное количество обучающих мультиков, в которых главной темой является английский язык для детей. Обычно в таких мультиках в развлекательной форме преподносятся начальные темы английского языка, в том числе и алфавит. Они бывают как на русском, так и на английском. Какой из них выбрать решайте сами. Но если ваш ребенок еще не говорит на русском, то ему можно ставить мультики исключительно на английском, в то время как более взрослым детям русские мультики про английский будут на первых порах более понятны. В последующем же ребенку можно включать и какие - нибудь обыкновенные мультики или те же самые фильмы про супергероев. Сначала в таком случае, могут подойти те мультики и фильмы, фразы из которых ваши дети знают наизусть. Соответственно, поставив им английскую версию, вы можете быть уверены в том, что они следят за сюжетом и понимают все, что происходит на экране.

С этим способом соглашаются не все родители, но упомянуть его все - таки стоит. Если вы хотите разнообразить обучение вашего ребенка и добавить в них больше интерактивности, вы можете использовать электронные гаджеты. В интернете можно найти огромное количество игр, которые помогают решить вопрос как выучить английский. Есть и игра - тренажер, в которой ребенку на время нужно, например, определить порядок букв или выбрать одну букву из двух. Выученные буквы и слова имеют свойства забываться. Чтобы этого не допустить периодически возвращайтесь к теме алфавита. Слушайте, как говорит ваш ребенок, обращайте внимание на те моменты, когда он скорее выбирает букву наугад, нежели действительно помнит ее произношение или написание.

Не ругайтесь, если ребенок что - то забыл. Когда человек выучивает большой объем информации сразу, такое бывает. Есть, конечно, и другой вариант обучения. Наверное, один из самых эффективных способов, которым пользовались еще семейства пушкиных, лермонтовых, грибоедовых и прочих известных русских людей. Если вы не хотите или не имеете возможности переехать в англоязычную страну, но желаете, чтобы ваш ребенок на ежедневной основе говорил с носителем, няня или преподаватель, который будет больше общаться, нежели учить вашего ребенка за партой – это самые верные помощники. Когда человека не понимают на одном языке, у него не остается иного выбора, как выучить язык собеседника. У детей этот процесс происходит сам собой без каких - либо потраченных усилий. Они не будут путать, с каким человеком на каком языке говорить, и будут переключаться с одного языка на другой мгновенно. Носитель языка избавит вас от занятий по английскому языку с ребенком и сэкономит вам время, но, к сожалению, не средства, поэтому подходите к этому варианту с умом. Стоит также отметить, что не нужно думать, как быстро выучить язык или обучить им кого - то. Даже тот же самый английский алфавит за 30 секунд, согласитесь, не выучишь. Да даже и одну букву порой за 30 секунд можно не освоить. А потому обучаем или изучаем английский постепенно, останавливаемся на каждой букве, учим ее произношение.

Надеемся, что вопрос как запомнить английский алфавит для детей у вас стал не таким насущным. Игра, песня, мультики, интерактивность и простое терпение – вот из чего состоит английский для детей. Как видите, ничего сложного в этом нет, а потому не стоит ждать первого класса, приступайте к обучению ваших детей прямо сейчас. Здавалося б ще зовсім недавно це маленьке диво бігало в коротких штанцях і говорило на незрозумілій мові, і ось уже рік чи два і малюк піде в школу.

Найпоширеніший питання, яке виникає у батьків майбутнього учня, чи варто його вчити читати. Чому б не розібратися в кожному з них і вирішити, що саме підходить вам. Думка, яку можна почути часто полягає в тому, що вчити букви до школи непотрібно. Нібито читає дитині буде нецікаво і нудно вчитися. Почнемо з того, що зараз великий відсоток першокласників йде в школу з уже сформованими читацькими навичками і малюк, який не знає букв, може виявитися в меншості. інших дітей будуть хвалити, а його немає. Програми хороших дитячих садів включають заняття з читання та предмет, який вивчає алфавіт російський для дітей обов`язково є в розкладі занять. Це відмінна допомога батькам, які зацікавлені в знаннях своїх дітей. і останній момент - це насиченість шкільної програми, яка передбачає вивчення нової літери практично на кожному уроці. Де гарантія, що дитина зможе витримати таке навантаження і не виявиться в числі відстаючих учнів. Багатьох батьків хвилює питання про те, з якого віку можна починати вчити букви з дитиною. Вікових обмежень не існує. Як тільки мама починає розглядати книги з малюком, йому можна показувати букви і називати їх. В цьому випадку відмінно підійде алфавіт для дітей в картинках, який не тільки познайомить дитину з буквами, а й дозволить пізнати навколишній світ. Такий алфавіт може мати різну тематику і бути присвячений предметів, рослин, тварин або чогось ще.

Гарним доповненням може стати розфарбування алфавіт для дітей, яка дасть дитині уявлення про графічному зображенні букви. Такі посібники вирішують кілька завдань. По - перше, вони знайомлять малюка з буквами українського алфавіту.

По - друге, тренують руку дитини і готують її до листа. Адже саме прикрашення і штрихування допоможуть майбутньому школяреві в формуванні гарного каліграфічно правильного почерку.

і, нарешті, по - третє, розмальовки вчать малюка правильно підбирати кольори при малюванні. Для маленьких дітей в продажу можна знайти безліч навчальних іграшок. Одна з них говорить алфавіт для дітей. Вона може мати вигляд книги або якого - небудь предмета. Натискаючи відповідні кнопки, дитина не тільки чує звук, але і бачить, як виглядає буква, яка його позначає. Як правило, такі іграшки дуже подобаються дітлахам і вони готові грати з ними годинами. Однак дорослі не повинні залишати процес навчання без нагляду.

Адже жодна гра або книга не замінить живого спілкування. Як приємно мамі буде затишним ввечері почитати своєму синові або дочці алфавіт для дітей у віршах. Чотиривірші в таких книгах розповідають про різні предмети або явища в цікавій формі. їх легко читати і дуже просто запам`ятовувати. Книги з такими віршами мають яскраві ілюстрації, які дозволять дитині наочно уявити все відбуваються. Цілком очевидно, що кожен з названих способів допоможе дитині вивчити букви. Однак будь - яка мама може це зробити при бажанні сама. Як навчити дитину алфавіту.

Дорослий, який хоче, щоб дитина вивчив букви, перш за все, повинен запам`ятати, що заняття не повинні перетворюватися на щось обов`язкове і монотонне.

Буде зовсім неправильно, якщо мама або тато скажуть малюкові. «а тепер залиш усі свої іграшки. Цим можна відлякати будь - якої людини, навіть самого допитливого. Дитина повинна займатися з радістю і бажанням. Звичайно ж, якщо чекати коли це бажання прокинеться, то можна і не дочекатися. Свідомі діти зустрічаються дуже рідко. Мало хто з них вважатиме за краще навчання грі. Тому заняття з вивчення алфавіту повинні проводитися як би, між іншим. Мама запросто може, читаючи книгу з дитиною показати йому ту чи іншу букву.

Це необхідно робити кожен раз, поступово додаючи нові літери. Незабаром малюк стане їх впізнавати і називати самостійно. Відмінну допомогу може надати алфавіт для дітей гра. Таких ігор можливо придумати дуже багато. Це може бути пошук букв, придумування нових або знаходження зайвих слів. Батьки і самі не помітять, як їх чадо запам`ятає весь алфавіт і буде дивувати своїми знаннями друзів і родичів. Головне щоб заняття були регулярними і цікавими. Пройде зовсім небагато часу і перед дошкільням замаячіє школа. Вивчення алфавіту для дітей 5 років - це перший і важливий крок до відмінної успішності. Хоча багато досвідчені педагоги стверджують, що вивчити букви з трирічною дитиною набагато простіше, ніж з дошкільням. Здавалося б, адже людина п`яти років повинен проявляти більше свідомості, посидючості і зацікавленості. Однак на практиці це відбувається не завжди. Адже дошкільник, який звик протягом п`яти років тільки розважатися, навряд чи вибере заняття, яке вимагає від нього розумових зусиль. Але, руки опускати не можна. З дитиною цього віку теж можна і потрібно займатися. ігрова форма занять обов`язкова. Особливо слід відзначити вивчення іноземних мов. Чи не кожній дитині пощастить мати батьків, які досконало володіють іншими мовами. А навіть якщо це і так, то у них може не знайтися достатньо вільного часу для занять. На допомогу прийде алфавіт для дітей англійською. Він може бути представлений у вигляді звичайної книги, або звукової гри. Варіант варто підбирати відповідно до віку дитини. Маленькі діти дуже добре запам`ятовують нові слова і з задоволенням їх повторюють. Тільки не варто починати навчання раніше, ніж дитині виповниться 2 - 3 роки. Адже у нього ще не сформований мовної запас своєї рідної мови і якщо запропонувати ще щось, то може вийти плутанина. Тому варто відкинути слабкі аргументи, які, як правило, дають батьки, яким просто лінь займатися з власними дітьми і почати вивчення букв прямо зараз. Цим самим ви зробите шкільне життя дитини цікавіше і простіше.

Коли ми приступаємо до вивчення іноземної мови, ми насамперед прагнемо, щоб наша дитина якнайшвидше навчилася читати. Читання – важливий елемент як іноземного, так і рідної мови. Саме тому ми хочемо, щоб дитина якнайшвидше навчилася швидко читати. З чого ж ми починаємо процес навчання читання. Звичайно ж, з алфавіту.

Насамперед, ми знайомимо наше чадо з літерами. Дитина знайомиться з тим, як вони виглядають, вимовляються, пишуться. і сьогодні ми хочемо поговорити саме про англійському алфавіті; про те, як краще піднести його дитині. Отже, вчимо іноземну алфавіт разом з дитиною, щоб йому було легко і цікаво, щоб він не заблукав у світі англійських букв. Перш, ніж приступити до занять з англійської читання, поясніть малюкові, чому так важливо навчитися читати. Розкажіть йому, що вміння читати іноземною мовою дозволить йому в майбутньому читати тексти, розповіді, романи і вірші справжніх англійських авторів. Стимулюйте бажання вашого малюка дізнаватися щось нове, заохочуйте і нагороджуйте його. Покажіть дитині англійську абетку, прочитайте кожну букву, вказуючи на неї. Покажіть своєму чаду кілька букв, прочитайте їх, попросіть його повторити за вами. Потім, водячи рукою вашого малюка, допоможіть йому написати ці літери. Складіть їх у склади або короткі слова. Англійський алфавіт для дітей повинен бути веселим, яскравим і цікавим. Покладіть кожну букву малюнком, ілюстрацією, розфарбуванням, що зображає предмет на цю букву.

Поговоріть з малюком про те, що зображено на малюнку, приведіть ще декілька прикладів слів на цю букву.

Вчимо алфавіт наочно. Крім ілюстрацій і розмальовок, вам на допомогу у вивченні абетки прийдуть різні відео. Вчимо алфавіт з захопленням. Короткі відео мультфільми або відео ролики допоможуть вашому малюку вивчити англійський алфавіт, закріпити правильну вимову, поповнити словниковий запас. Мультик допоможе вашій дитині дізнатися, як вимовляється кожна буква, а також порядок букв в англійському алфавіті. Ви можете дивитися його разом з вашим малюком, допомагаючи йому розібратися, що до чого. Мила, кумедна і барвиста пісенька про англійську абетку допоможе вашій дитині швидше його запам’ятати. Дуже цікаво дивитися, мультфільм, так і підспівувати його голосам. Розвиваючий дитячий мультфільм про англійську абетку, яку можна дивитися всією сім’єю. Вчити алфавіт з таким мультфільмом удвічі веселіше.

Легкість полягає в тому, що вірші російською мовою, тому малюк зрозуміє сам. Такий мультик ваша дитина може дивитися самостійно. Всім відомий мультиплікаційний персонаж – лунтик. Цей симпатяга допоможе вашій дитині вивчити англійський алфавіт. Легкість полягає в тому, що мультик російською, так що малюк зможе добре орієнтуватися. Дитина може дивитися його безліч разів із задоволенням. Такі відео можна дивитися всією сім’єю, а можна залишити малюка одного перед екраном, але важливо пильно стежити за тим, чи все він розуміє. Час від часу можна заходити в кімнату і ставити малюкові ненав’язливі питання. А після перегляду весело повторювати алфавіт. Граємо разом з алфавітом. Всім відомо, що дитина краще пізнає інформацію за допомогою гри. Тут ваша фантазія та уяву вашої дитини можуть проявити себе як завгодно. Головне, щоб дитині було весело і цікаво. Покладіть дитину азбукою в картинках, картками і табличками з англійськими літерами. За допомогою таких табличок можна складати склади і слова. Можна яскраво зобразити англійські літери на повітряних кульках, потім разом з дитиною складати слова. Також, можна вирізати літери з кольорового картону, нехай малюк називає літери, складає з ними слова або навіть цілі пропозиції. ігри з розмальовками дозволять малюкові відшукати голосні і приголосні букви. Попросіть дитину розфарбувати голосні одним кольором і назвати їх, а приголосні – іншим, і назвати їх. існують різні аудіо - ігри, а також пазли з алфавітом, які допоможуть вашій дитині орієнтуватися у світі англійських букв і звуків. ігри можуть бути різні. Підключіть в ваші ігри, іграшки, яскраві книжки, розмальовки. Це буде весело і цікаво.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз по башкирскому языку 3 класс давлетшина рабочая тетрадь ответы

гдз позакласне читання 4 клас бикова відповіді за новою програмою

ключ активации для fps monitor

готові домашні завдання математика 5 клас тарасенкова богатирьова бочко коломієць сердюк

гдз укр мова 5 клас робочий зошит ткачук